Cara Pinjam Duit Dengan Datin 2022 (Panduan Mudah, Confirm Dapat)


Kau jangan nak macam-macam. Kau ingat kau boleh pinjam duit dengan datin, dengan ‘jual badan’ kau? Teruk sangat fantasi kau. Berpijaklah di bumi yang nyata. Agama pun mengharamkan perkara sedemikian. Astaghfirullahaladzim. Kau kena istighfar. Mengucaplah.

Tapi aku boleh kongsikan cara untuk rapat dengan golongan VIP, bukan setakat datin sahaja.

Cara mudah untuk pinjam duit dengan datin

1. Tukar cara pemakaian sebelum kenal datin

Ini adalah personaliti. Kau kena ubah personaliti kau terlebih dahulu supaya satu level dengan datin.

Kalau kau setakat pakai t-shirt dengan jeans buruk sambil pakai kasut koyak, memanglah dia tak akan layan. Kau kena tingkatkan lagi penampilan diri kau supaya kemas.

Aku tak kata dengan berpakaian kemas begini, kau jadi professional scammer. Cuma fikir logiklah. Kalau kau berpakaian biasa-biasa, macam mana nak dekati orang yang high level?

 

2. Belajar cara komunikasi sebelum meminjam

Cara pemakaian sahaja tidak cukup. Kau kena pandai bercakap dengan bahasa-bahasa orang-orang kenamaan dan VIP. Kalau kau dengan bahasa rempit kau siang dan malam, memang tak akan dapatlah.

Kau perlu cakap Bahasa Inggeris dengan fasih. Kalau perlu, kau kena berbahasa dengan panggilan “I” dan “You”. Dengar macam geli. Tapi itulah hakikatnya.

 

3. Kenal-kenal dengan dato’, suami datin

Kau perlu dapat kepercayaan dari dato’ terlebih dahulu. Kalau dato’ percaya dengan kau, mudah untuk kau dekati datin. Logik si datin itu mudah. Kalau dato’ percaya kau, mestilah kau orang yang baik dan boleh dipercayai.

 

4. Kenal-kenal dengan anak-anak dan menantu datin

Biasanya, datin adalah seorang perempuan yang berumur. Anak-anak pun dah besar-besar. Siap ada yang dah bermenantu.

Jadi, sebelum kau terus pinjam dengan datin dengan muka tak malu, lebih baik kau berbaik-baik dengan ahli keluarga dia dahulu. Kalau dah selesa dengan mereka, datin akan impress dengan cara kau melayan keluarga dia.

 

Akhir kata

Kau mesti perasan bahawa apa yang aku tulis tentang cara untuk pinjam duit dengan datin itu macam tak masuk akal. Ini kerana kau perlu ubah penampilan, cari berkomunikasi dan tukar gaya hidup secara total.

Benar, tepat sekali jangkaan kau.

Perkara utama yang aku nak tekankan di sini ialah kau perlu masuk circle datin sebelum boleh pinjam duit datin.

Tapi kalau kau nak masuk circle datin sebab semata-mata nak pinjam duit, memang teruklah perangai kau. Kau memang layak digelar scammer yang nampak baik dari luaran, tapi hati hitam.

Apalah salahnya kau ubah penampilan dan gaya hidup kau untuk diri sendiri. Tak perlu menukar gaya hidup untuk scam orang lain. Masih belum terlambat untuk kau berubah.

Sudah-sudahlah.


Artikel Kewangan Terkini

Leave a Comment