Tentang Kami

Siapakah Kami

Kami terdiri daripada Master Agen MBSB, Coshare dan beberapa buah koperasi, bank tempatan dan perunding perniagaan. Tidak kira anda inginkan wang tunai cepat untuk tujuan kecemasan, ingin mencari modal untuk memulakan perniagaan, dengan kadar keuntungan terendah, kami ada pakej yang sesuai untuk anda. Semua pembiayaan kami berlandaskan hukum syariah dan dana datang daripada bank-bank.

 

Pinjaman Kakitangan Kerajaan

Khas untuk kakitangan kerajaan, badan berkanun dan swasta yang membenarkan potongan Biro Angkasa. Oleh kerana kami menawarkan pilihan daripada Coshare, MBSB dan 8 buah koperasi, anda boleh memilih yang terpantas, termurah dan yang sesuai mengikut kelayakan anda. Pilihan kami yang lebih luas dan syarat yang lebih longgar, juga membolehkan lebih ramai kakitangan kerajaan berjaya mendapat pembiayaan peribadi melalui kami.

Untuk maklumat lanjut, sila klik Koperasi

 

Pembiayaan Peribadi Pekerja Swasta

Pekerja swasta dan kakitangan kerajaan dan badan berkanun yang menghadapi kesukaran untuk meminjam seperti pekerja Telekom, Petronas, Pos Malaysia, TNB dll. Kami boleh membantu anda walaupun status anda blacklist!! Ahli-ahli panel kami selalu membuat market research supaya anda dapat kadar faedah terendah dan syarat-syarat yang paling menarik.

Untuk maklumat lanjut, sila klik Pembiayaan peribadi pekerja swasta

 

Dana Kerajaan dan Geran Kerajaan

Ingin memula atau mengembangkan perniagaan sedia ada? Perunding-perunding kami boleh membantu anda memohon dana, pembiayaan mikro dan geran kerajaan daripada agensi kerajaan seperti MARA, TEKUN, Kementerian Belia dan Sukan, SME Bank dan sebagainya. Jumlah yang boleh diperolehi adalah antara RM5,000 dan RM500,000.

Untuk maklumat lanjut, sila klik Business loan untuk PKS