Pinjaman Kecemasan Kakitangan Kerajaan

Gagal pinjaman bank dan pinjaman koperasi?

Betul-betul perlukan duit untuk tujuan kecemasan?

Anda boleh hubungi kami. Kami akan cuba sedaya upaya untuk membantu anda.

SIAPAKAH KAMI?

  • Kami adalah perunding kewangan berdikari. Kami tidak mewakili mana-mana bank atau institusi kewangan.
  • Fokus kami lebih kepada pinjaman koperasi untuk kakitangan kerajaan dan pinjaman bank untuk perniagaan.
  • Akan tetapi, oleh kerana kami mempunyai ramai kenalan di kalangan pegawai bank, koperasi dan institusi kewangan yang lain, kami juga mengenali pakej-pakej pinjaman yang dapat membantu kakitangan kerajaan yang susah dapat pinjaman.

PAKEJ-PAKEJ PINJAMAN KECEMASAN UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN

Sekiranya anda betul-betul perlukan wang (untuk tujuan kecemasan), kami boleh memberi khidmat nasihat dan rekemen pakej-pakej pinjaman yang:

1. Selamat dan sah di bawah undang-undang (syarat yang sangat penting)
2. Interest yang rendah
3. Syarat permohonan yang tidak ketat sangat

ELAK DIJERAT AH LONG DAN PINJAMAN TAK BERLESEN

Harapan kami adalah anda tidak terjerat oleh peminjam-peminjam yang tidak berlesen atau peminjam yang mengenakan interest yang tinggi sangat.

BORANG KAJI SELIDIK PINJAMAN KECEMASAN KAKITANGAN KERAJAAN

Isi borang dan kami akan SMS anda pakej-pakej pinjaman terkini yang mungkin dapat membantu anda. Sekiranya kami berjumpa dengan mana-mana pinjaman yang menarik pada masa depan kami juga akan email anda. Klik untuk borang pinjaman kecemasan kakitangan kerajaan.

PINJAMAN KOPERASI DAN AKPK

Sekiranya anda belum mencuba pinjaman koperasi, anda dinasihatkan cuba pinjaman koperasi dulu kerana kadar keuntungan pinjaman koperasi sangat rendah pada masa kini dan syarat pinjaman semakin longgar. Pinjaman koperasi hanya untuk kakitangan kerajaan. Untuk memohon, sila klik semakan kelayakan pinjaman koperasi.

Alternatif lain adalah mendapat bantuan Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit (AKPK). Sekiranya anda menghadapi masalah kurang disiplin atau kurang upaya mengendalikan kewangan, anda boleh menghubungi AKPK. Untuk masuk ke laman web mereka, klik AKPK.

2 thoughts on “Pinjaman Kecemasan Kakitangan Kerajaan”

Leave a Comment